Waar zijn wij te vinden:

Pharmacie de la Gare

80 rue de Mulhouse
68300 Saint-Louis
France

Tel: +33 3 8969 2380
Fax: +33 3 8969 7389
Bel ons gratis met Skype: Pharmacie de la Gare

E-mail: pharmacien@pharmaciedelagare.eu

Wij beantwoorden e-mails geschreven in de meeste van Europa's talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, enz.

Neemt u gerust contact met ons op via de telefoon of de e-mail voor een persoonlijk advies, informatie over de prijs of de verkrijgbaarheid van een product, een suggestie, enz.

Openingstijden:

NON-STOP geopend!
Maandag t/m vrijdag: 8.00-19.00 uur,
zaterdag: 8.00-17.00 uur.Klik hier voor een grotere kaart.

(U kunt uw persoonlijke routebeschrijving genereren.)

Klik hier voor de dienstdoende nachtapotheek.

Hoe komt u bij Pharmacie de la Gare:

Met de auto: Dichtbij afslag "Saint-Louis" op de A35 (Frankrijk), en bij de afslag "Huningue" op de E35 (Duitsland); u vindt een grote parkeerplaats aan de achterkant van de apotheek.
Genereer uw persoonlijke routebeschrijving.


Met de bus: lijn 604 van Bazel naar Saint-Louis la Chaussée (zie www.distribus.com voor de dienstregeling), uitstappen bij halte "Église de Saint-Louis" of bij halte "Gare", u vindt de apotheek aan de overkant van de straat, tussen deze twee haltes in.

Met de trein: Het station van Saint-Louis, vijf minuten vanaf het centraal station van Bazel, ligt op ongeveer 150 m van de apotheek. Neem de hoofduitgang (Place de la Gare), sla rechtsaf (Avenue de la Marne), sla na ongeveer 100 m linksaf, tussen de flats door. U vindt de apotheek aan de overkant van de parkeerplaats.


© 2019 Pharmacie de la Gare